Om oss

RED Media er et kommunikasjon- og mediebyrå startet i 2005. Helt siden oppstarten har vi hatt en tydelig visjon om hva selskapet skal være. Digitale prosesser og rutiner har vært essensielt i oppbyggingen av byrået – noe som har ført til at vi i dag ligger helt i front i den digitale utviklingen.

Vi leverer kanalnøytral medierådgiving som fokuserer på din virksomhets resultater i den konkurransesituasjonen dere befinner dere i. Vi bidrar til å analysere, idéutvikle og systematisere en optimal helhet for nettopp din bedrift.

I RED Media tror vi på ærlige og åpne prosesser med tydelige målsettinger. Åpenhet er for oss en nøkkelfaktor for et godt samarbeid med kunder og ulike samarbeidspartnere.

RED Media skal være din beste kommunikasjonspartner som utfordrer deg gjennom vår erfaring, kompetanse og kunnskap. Alltid med ett mål: Å oppnå de beste resultatene for deg som oppdragsgiver, hver eneste gang.

RED Media ble i 2018 kjøpt av Dentsu Aegis, et viktig ledd i den europeiske satsingen på dentsu X. RED er dentsu X’​ største byrå og spydspissen i Nord-Europa, men vil fortsette som en selvstendig enhet under Dentsu Aegis-paraplyen, med de samme menneskene.