Digital Lead

Publisert: 02. mars 2017

RED Dentsu X søker etter en person som vil ta en viktig rolle hos oss og for kundene våre. Vi søker en person som kan være med på å videreutvikle det digitale produktet vårt og evne å tenke strategisk. Markedet vi befinner oss i endrer seg fra dag til dag, og det finnes stadig flere måter å kjøpe, optimalisere og analysere kampanjer på. Vi ønsker derfor å finne enda en lagspiller som blir en viktig del av vårt digitale team.

Siden RED Dentsu X starter kommunikasjonsreisen med tall, fakta og analyse er det nødvendig med god tallforståelse. Vi har høy kompetanse på teknikk, og ønsker en person som har erfaring med og tro på at teknikk er viktig for å løse kommunikasjonsoppgaver digitalt. Høyt tempo, og til tider korte frister er en del av hverdagen. Effektivitet og service er derfor viktig, både internt og eksternt.

Stillingen omfatter rådgivning og oppfølging knyttet til kundenes overordnede kommunikasjonsmålsetninger, samt koordinering mot medier, kunder og reklamebyråer.

HOVEDOPPGAVER:

·         Arbeide med kundeteam for å forstå kundens forretningsmessige mål og kommunikasjonsstrategi.

·         Bidra til å utvikle mediestrategier og kampanjer i samarbeid med kundeansvarlig, kunden og reklamebyrå.

·         Analysering og rapportering av data med utgangspunkt i de digitale verktøy som foreligger

·         Sikre gode rutiner for å skape gode resultater for våre kunder

 

RED Dentsu X kan tilby:

Stillingen er som skapt for den som vil utvikle seg i et marked som pulserer og vibrerer med energi. Vi tilbyr opplæring for den som er ivrig etter å lære, og vi har gode betingelser for den som lykkes. Miljøet vårt er hektisk og alle har det morsomt på jobb ± det får også du.

 

RED Dentsu Xer et dynamisk og innovativt selskap, og vi streber etter å ivareta en sporty og kreativ holdning til vårt arbeid. Vi er en utfordrer i markedet som ofte har en annen innfallsvinkel til markeds- og mediaspørsmål enn våre konkurrenter. Alle initiativ fra våre kolleger, uansett stilling, er alltid velkomne og blir behandlet som en mulighet for å forbedre oss selv eller å skape nye produkter. Våre hovedverdier er kunnskap, dedikasjon, involvering og etterrettelighet. Om dette er verdier du også har lyst til å jobbe etter og dele med dine kolleger, så ta kontakt!

 

KONTAKT

 

For spørsmål vedrørende stillingen kan du ta kontakt med Adrien Bjørnskau, tlf 90 58 17 98.

Søknad med CV mottas gjerne på e-post: adrien@redmedia.no

Søknadsfrist: snarest

Tips en venn eller kollega!
Linkedin

Våre tjenesterVis alle ›