2017 blir online video sitt år. Hva kan du gjøre for å bli med på reisen?

Publisert: 20. desember 2016

Det har skjedd en helt fantastisk utvikling på online video bare de siste 12 månedene, samtidig som vi fortsatt kun er i startgropa. Og det mest spennende ligger fortsatt foran oss. RED Media Consulting er blant de fremste i bransjen på formatet, og nå vil vi satse enda større for 2017. Om du er interessert i å bli med oss å drive bransjen videre fremover, vil vi gjerne høre fra deg.

– Online Video har på kort tid gått fra å være en liten del av TV-strategien, til å bli en mediekanal som står sterkt på egne ben, sier Inge Hofstad Kjeilen, Head of Online Video i RED Media Consulting. – Stadig flere av våre annonsører flytter budsjett til denne mediekanalen. Kompetansespekteret man trenger for å lykkes med reklame på online video er ikke det samme spekteret som trengs for å lykkes med reklame på lineær TV. RED ligger i front på denne utviklingen, og satser stort på å fortsette reisen mot en automatisert hverdag for reklamekjøp og produksjon.

Nøkkelen ligger i å kunne snu seg fort utdyper digitalsjef Bjarte Humborstad.

– RED Media Consulting er et uavhengig norskeid mediebyrå, noe som gjør at vi selv kan velge de systemene, løsningene, samt utvikle de produktene vi mener er riktig for kundene våre. Uavhengigheten i samspill med ansatte som har ett stort engasjement gjør at vi kontinuerlig kan jobbe med å endre oss selv og kundene. Vi snur oss raskt i henhold til bevegelsene vi ser i markedet. Dette har ført til at vi i dag ligger helt i front i den digitale utviklingen.

Mediebyrået har nettopp lagt bak seg et fantastisk år, der de ble kåret både til Årets Byrå av DN og Årets Byråprofil av Kampanje. Samtidig har mange spennende kunder kommet inn som Finn.no, Mills, Vitus Apotek, Mekonomen Group m.fl. Ikke minst vant byrået også 2 gull i INMA Performance Awards, i kategoriene Multikanal og Innovasjon – et solid bevis på hvordan vi jobber og hvor vi har vårt fokus, sier Inge Hofstad Kjeilen.

Søker etter en engasjert og teknisk interessert rådgiver

Et av RED sine store satsingsområder for 2016 har vært Online Video, og de har i løpet av året sett en eksplosiv vekst og et stadig økende behov. Dette gjør at byrået nå ønsker å styrke seg enda mer i 2017.

– Vi skal være de som driver bransjen fremover, og i den anledning ønsker vi gjerne å snakke med de som ser på dette som en motiverende og spennende utfordring, sier Inge. En person som brenner for markedsføring og samtidig har en teknisk interesse for nøyaktig hva som skjer inni boksen når kampanjen faktisk blir levert vil være en perfekt kandidat.

Som en av teamet på Online Video-avdelingen har man store muligheter for å utvikle både seg selv, stillingen og online video-bransjen – en bransje som for tiden er i sterk vekst. Alt fra det operative på programmatiske kjøp, til å være en viktig del av kundemøter er en del av hverdagen til en rådgiver på Online Video. Svært viktig er det også å ha en god dialog med mediene for å være en pådriver for digital video slik at RED alltid ligger helt fremst i utviklingen og er en toneangivende aktør for bransjen.

Syns du dette høres interessant ut, så vil vi gjerne høre fra deg. Send en mail til inge@redmedia.no med litt om deg selv, samt CV (evt. linkedin profil).

 

Denne bloggposten 2017 blir online video sitt år. Hva kan du gjøre for å bli med på reisen? ble opprinnelig publisert på RED Gruppen.

Tips en venn eller kollega!
Linkedin

Flere artiklerVis alle ›